Κάνε Trading και Επένδυσε με δικό μας κεφάλαιο και κράτα το μεγαλύτερο ποσοστό των κερδών

Εμείς Παίρνουμε 100%
Του Ρίσκου

Ενημερώσου, Κάνε Trading, Κέρδισε, Πληρώσου και Επένδυσε! Όλα αυτά με το ελάχιστο ρίσκο που μπορεί να υπάρξει

Να Γιατί Περισσότεροι Από 1047 Επενδυτές Επιλέγουν Ένα Από Τα Προγράμματα Μας Κάθε Μήνα

$ 0 M
Τα Χρήματα που έχουμε πληρώσει στους επενδυτές μέχρι σήμερα
0 %
των Επενδυτών και των Traders συμφωνούν στο ότι οι λογαριασμοί που παρέχουμε τους βελτιώνουν την εμπειρία τους ως Traders
0
Οι λογαριασμοί που έχουμε ανοίξει στους πελάτες μας το 2021

Όλα Τα Είδη Των Τraders Και Επενδυτών Είναι Ευπρόσδεκτοι

Ο ethustiast των crypto ψάχνει να επενδύσει στα πιο δημοφιλή νομίσματα

Αν είσαι trader και ψάχνεις να ξεκινήσεις σε μετοχές και Futures

Αν είσαι Forex Trader και θέλεις να επωφεληθείς από τις ισοτιμίες

Μακροπρόθεσμος επενδυτής και ψάχνεις να επενδύσεις σε Αμερικάνικες/Ευρωπαικές Μετοχές

Το Trading δεν είναι εύκολο, γι’αυτό και παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία trading που θα μπορούσες να έχεις…

Eίναι ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ που μπαίνει εμπόδιο στην ικανότητα του επενδυτή να αντιλαμβάνεται. Ο φόβος αυτός έρχεται όταν κάνεις Trading με τα δικά σου χρήματα. Εμείς βοηθάμε τους επενδυτές να επικεντρωθούν στις στρατηγικές που λειτουργούν χωρίς να επικεντρώνονται στον φόβο του να κάψουν δικά τους λεφτά.

Επενδύεις Σε Ένα Από Τα Προγράμματα Μας Σήμερα; Επενδύουμε Πίσω Σε Σένα

Επέλεξε ένα πλάνο σήμερα και εμείς στην αρχική σου κατάθεση, βάζουμε ένα επιπλέον χρηματικό bonus, αλλά και εξτρά μόχλευση. Έτσι μπορείς να κάνεις Trading ακόμα και στις πιο ακριβές μετοχές που αγαπάς, γιατί απλά διαχειρίζεσαι μεγαλύτερο λογαριασμό.

Πλατφόρμα Με Προτεραιότητα Την Εμπειρία Που Δέχεται Ο Χρήστης

Η καινοτομική μας εφαρμογή σε αφήνει να επικεντρωθείς σε αυτό που αγαπάς περισσότερο, στο Trading, ενώ η ομάδα μας αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή στον υπολογιστή σου και να ξεκινήσεις άμεσα.

Coaching Από Επαγγελματίες

Δέχεσαι καθημερινή υποστήριξη και προοπτική από τους καλύτερους επαγγελματίες Traders. Το προιόν αυτό έχει φτιαχτεί με σκοπό να σου το κάνει πάρα πολύ εύκολο και φυσικά ευχάριστο.

Επέλεξε Το Πακέτο Σου

Επέλεξε το πλάνο που σου ταιριάζει καλύτερα και ξεκίνα με το trading. Δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία για να ξεκινήσεις.

$14,000

Trading Account

PRICE: 399 USD

One-Time

$80,000

Trading Account

PRICE: 2700 USD

One-Time

$160,000

Trading Account

PRICE: 5400 USD

One-Time

Exclusive Bonus #1

Πρόσβαση Για Πάντα Στο DTC Το Best Selling Πρόγραμμα Του Terry

Exclusive Bonus #2

Πρόσβαση Για Έναν Μήνα Στο VIP Club Επενδυτών Του Terry

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

Ποια είναι τα επόμενα βήματα για την δημιουργία του λογαριασμού σου

Πως να διαχειριστείς μέχρι $160,000 σε 3 απλά βήματα

BHMA 1 :

Συμπλήρωσε το Όνομα σου, το Email Επικοινωνίας σου και το Κινητό σου τηλέφωνο

BHMA 2 :

Ένας εκπρόσωπος θα σε καλέσει στο κινητό σου μέσα στην ημέρα

BHMA 3 :

Ξεκινάς με τις επενδύσεις άμεσα

Μίλησε Με Έναν Εκπρόσωπο Σήμερα

Βάλε Τα Στοιχεία Σου Παρακάτω

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Όλα τα πακέτα έρχονται με 14 Ημέρες Εγγύησης Επιστροφής Χρημάτων. Σε περίπτωση που δεν σου αρέσει το πακέτο για τον οποιονδήποτε λόγο, απλά στείλε μας ένα μήνυμα και θα σε αποζημιώσουμε όλο το ποσό. Δίχως καμία ερώτηση.

Ταχύτατη Εκκίνηση

Έχουμε δημιουργήσει την πιο ταχεία και φιλική προς τον χρήστη διαδικασία εγγραφής σε ολόκληρη τη βιομηχανία. Η εγγραφή παίρνει λιγότερο από 2 λεπτά! Συμπλήρωσε τα στοιχεία και όταν η πληρωμή εγκριθεί, λαμβάνεις άμεσα τον επενδυτικό σου λογαριασμό.

Πλήρης Καταγραφή Δεδομένων

Μέσα στο dashboard σου μπορείς να δεις και να μετρήσεις όλες τις διαδικασίες που γίνονται τη στιγμή του trading. Όλα τα δεδομένα που χρειάζεσαι βρίσκονται εκεί. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολα

Δούλεψε Με Χρηματοδοτούμενο Επενδυτικό Λογαριασμό

Γίνε επαγγελματίας trader χωρίς να πρέπει να αποδείξεις τον εαυτό σου.

Κάνε Trade ή Επένδυσε από οπουδήποτε

Η πλατφόρμα μας υποστηρίζει και iOS και Android και μπορείς να συνδιαλεχθείς και από Windows και σε MAC OS και από online website και από tablets και με smartphones.

Κάνε Trading στις πιο δημοφιλείς μετοχές

Παρέχουμε τον μεγαλύτερο αριθμό μετοχών

Συχνές Ερωτήσεις

Ο επενδυτικός σου λογαριασμός είναι έως 160,000$ USD. Το κέρδος που μοιράζεσαι είναι έως 95% αναλόγως τον τύπο λογαριασμού σου και μπορείς να πληρωθείς μηνιαίως όταν φτάσεις τα 400 δολάρια σε κέρδος. Μπορείς να χτίσεις μαξιλάρια κέρδους, χωρίς να χρεωθείς κάτι. Απλά χτίζεις τον λογαριασμό σου. Έρχεται με μαξιμουμ drawdown έως 8000 δολάρια που σημαίνει ότι ο λογαριασμός κλείνει όταν φτάσεις αυτό το μάξιμουμ drawdown αναλόγως του τύπου του λογαριασμού που έχεις επενδύσει. Δεν υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση. Ο Trader δεν έχει κάποιο ρίσκο πέραν του αρχικού του κεφαλαίου.

Απλά συμπλήρωσε το όνομα, το email και το κινητό σου τηλέφωνο. Ένας εκπρόσωπος θα σε καλέσει για να σε βοηθήσει με τη διαδικασία εγγραφής και όταν ολοκληρώσεις και την πληρωμή είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις.

Οι χρεώσεις της πλατφόρμας είναι 0.0075USD/μετοχή με ελάχιστο 1.5USD στο trade. Δεν υπάρχουν νυχτερινές χρεώσεις

Το trading είναι δύσκολο και απαιτεί συνεχή επιδίωξη της τελειότητας.

Κάποιες από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι traders είναι:
Να ξεκινούν με πολύ μικρούς λογαριασμούς και να περιμένουν να πετύχουν μεγάλα κέρδη.

Φόβος να χάσουν τα δικά τους χρήματα. Ας το αντιμετωπίσουμε, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε τα χρήματα που απαιτούνται για να ρισκάρουμε και αυτό μετά δημιουργεί πίεση.

Ψυχολογικές πιέσεις για μη ανάλογο κέρδος σε σχέση με το αρχικό κεφάλαιο κατάθεσης

Έλλειψη πειθαρχίας

Περιορισμένη ανάπτυξη κεφαλαίου, λόγω έλλειψης κεφαλαίου

Κακή ή ανύπαρκτη υποστήριξη από τους άλλους στο περιβάλλον.

Μπαίνοντας στην οικογένεια με τους traders που κατέχουν χρηματοδοτούμενο λογαριασμό, μπαίνεις κατευθείαν στο μέρος που σε στηρίζουν επαγγελματίες επενδυτές. Δεν ρισκάρεις δικό σου κεφάλαιο και παίρνεις πρόσβαση σε αυξημένη ρευστότητα, ανώτερη τεχνολογία και κορυφαίες αναλυτικές, λόγω των κορυφαίων μηχανημάτων που δουλεύουμε. Κρατάς μέχρι και το 95% των κερδών που δημιουργείς στον χρηματοδοτούμενο από εμάς λογαριασμό και εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα. Το αρχικό κεφάλαιο που καταθέτεις μπορείς να το κερδίσεις εύκολα από τα κέρδη που θα παράξει ο λογαριασμός. Αν θεωρείς ότι έχεις αυτά που χρειάζεται, ουσιαστικά δεν υπάρχει ρίσκο για σένα και έχεις και την απεριόριστη προοπτική του να βγάλεις πολλά στο μακροπρόθεσμο.

Απλά συμπληρώνεις την αντίστοιχη φόρμα πηγαίνοντας στο website.

ΔΕΝ είναι ο χρηματοδοτούμενος λογαριασμός demo όταν διαπραγματεύεσαι με αληθινά λεφτά. Ο χρηματοδοτούμενος λογαριασμός τρέχει με αληθινά χρήματα.

Ο trader δικαιούται να κρατήσει από 75% μέχρι και 95% των κερδών που παράγει ο χρηματοδοτούμενος λογαριασμός το οποίο ποσοστό εξαρτάται από την αρχική επιλογή του πακέτου και επομένως το αρχικό κεφάλαιο κατάθεσης. Οι πληρωμές κατατίθενται μεταξύ 1 και 10 του μηνός, κάθε μήνα, και όποτε ζητηθεί από τον πελάτη. Επιτρέπεται επίσης να κρατήσεις όσο κέρδος επιθυμείς ως μαξιλάρι πριν την ανάληψη. Το split της πληρωμής συμβαίνει ΜΟΝΟ όταν επιθυμείς να τραβήξεις τα χρήματα εκτός του λογαριασμού. Μέχρι εκείνη τη στιγμή τα κέρδη απλά φαίνονται μέσα στον λογαριασμό.

Δεν απαιτείται κάτι τέτοιο για να δουλέψεις μαζί μας.
Δεχόμαστε traders από όλες τις χώρες του πλανήτη εκτός ΗΠΑ. Ψάχνουμε για traders που είναι το λιγότερο 18 ετών. Αν γνωρίζεις πως να επενδύσεις και πως να εφαρμόσεις τη σωστή διαχείριση κινδύνου, αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο προσόν.

Επικοινώνησε Με ΈνανΕκπρόσωπο. Περιορισμένες Θέσεις Κάθε Μήνα